top of page
image.jpg

Anne Anka föddes under en tid då jag studerade till mental tränare. All  klokskap som jag fick höra under utbildningen startade en process där jag ständigt fick till mig underfundiga citat. Eller klokskap. Det var kunskaper och klargöranden som jag ville spara och gärna levandegöra. Så tecknade jag ankan och hon passade perfekt till mina citat som vid det här laget blivit ett tiotal. Idag finns över hundra och än kan det dyka upp ett nytt klokskap.

Anne Anka blev först vykort. Sedan 2 aforismböcker och olika typer av kalendrar. Varje år sedan 2014 har en väggkalender med Anne Anka getts ut. Till sist blev hon även en kortlek och Änglaleken. Jag har alltid älskat att dra kort (tarot och änglakort) så det kanske inte var så konstigt att det landade just där. Korten hjälper mer än vad som borde vara möjligt. Bara man vågar tro att livet är magiskt och att vi får guidning så fort vi ber om det. Testa själv längst ner på sidan där du kan dra ett Änglakort.

Anne Anka

Anne Anka produkter

Här kan du beställa av Anne Ankas produkter. Tryck på önskad bild för mer information.

Längst ner kan du dra ett budskap för dagen med hjälp av Anne Anka.

Rubrik 2

Dra ett budskap!

Du kanske inte tror på änglar. Eller är tveksam. Kanske du hör till de lyckligt lottade som fått träffa en, eller har förmånen att ha en daglig kontakt med din skyddsängel. Hur det än ligger till kan du ha nytta av Anne Ankas änglakort. De är utformade i tron på att vi omges av beskydd från en energinivå som vi inte ser och som bara vissa kan uppfatta. Korten för med sig budskap till dig där du ses som en själslig varelse - med en önskan om att växa. Kortens budskap vill hjälpa dig till att komma i kontakt med din själsliga sida. Den själsliga varelse som vill dig det högsta bästa.

Ställ en fråga – dra ett eller flera kort – och lyssna till vägledningen. Änglaleken består av 44 kort.  Här nedan finns 10 av dem som kan ge dig omedelbar vägledning.

Klicka på det kort lockar dig mest ...

bottom of page