top of page

Myrsloken Artur

ARTURBÖCKERNA

 

Möt myrsloken Artur och hans vänner.
De två första böckerna om Artur "Artur är bäst!" och "Artur är superhjälte!" innehåller även en cd med Artursånger och berättelserna inlästa. Artur vill visa att vi alla är duktiga på något och att det är skönt att dela med sig av sina förmågor till andra.

Uppslag ur "Artur är bäst!" Klicka för större bild.

Artur är bäst!

Myrsloken Artur vågar tro på sig själv och sin förmåga, även fast det kan synas lite kaxigt emellanåt... men vågar man tro på sig själv så finner man till sist sin talang! En bok för att stärka barns självkänsla, från ålder 4-9. Boken innehåller en cd skiva med specialskriven musik av musikern Lasse Sundblom, samt bokens text inläst.

Artur ingår även i ett läromedel som heter Livskunskap.

Se www.insidan.eu

Artur är superhjälte!

Artur, med sin orubbliga tro på sin förmåga, vill ju även finnas till hands för andra. Men det är inte lätt att vara hjälte då det inte finns någon som är i nöd...En bok för att lyfta fram vardagshjälten, från ålder 4-9. Boken innehåller en cd skiva med specialskriven musik av musikern Lasse Sundblom, samt bokens text inläst.

Uppslag ur "Artur är superhjälte!"

Klicka för större bild.

Artur läser Musen Macaron och lagom

Vad är lagom egentligen? Och är det bra eller dåligt? Arturs mamma läser en godnattsaga för Artur och stöter då på dessa frågor. Boken innehåller detaljrika bilder där man kan aktivt delta i läsandet - genom bilderna.

Uppslag ur Musen Macaron och lagom

bottom of page