Pernilla Lindroos - The books
AnneAnka & Artur - Pernilla Lindroos
         

Breven från E
Breven från E
Breven från E – om vikten av att prata för att läkas.
Om sorg, oväntad vänskap, och om att våga älska igen.

Tänk dig att du biter ihop för att orka med ditt liv såsom det är och plötsligt får du ett brev från din nyligen avlidna väninna, som mer eller mindre tvingar dig att kliva ur din komfortzon.
Tänk dig sedan att du även måste umgås med två andra kvinnor som har lika mycket gemensamt med dig som en död råtta.
Det är vad som händer Amanda, Klara och Jenna. Tre åländska kvinnor som önskar att få fortsätta att tiga om sitt förflutna. Dessvärre tycks hemligheter ha en förmåga att bubbla upp till ytan. I synnerhet de hemligheter som man delar med andra ...
Förlag Ordberoende Förlag
Gammal kärlek rostar vackert
Gammal kärlek rostar vackert
Detta är en fängslande berättelse om trettiotreårige Maya Lilja som genomgår en dramatisk förvandling. Det blir en resa som tar läsaren med genom tid och rum - där historier vävs samman på ett överraskande sätt, bitar sätts ihop och gör det möjligt att se den överraskande helheten.
"Det är lättare att vara lycklig om man är glad!"
"Det är lättare att vara lycklig om man är glad!"
... eller den Glada boken som den brukar kallas. En aforismbok med den roliga ankan Anne och hennes finurligheter. Illustrationer och text matchas med stor effekt.Tänkvärd, söt och rolig. Perfekt som gåva!
Lagom är så förbaskat tråkigt!
Lagom är så förbaskat tråkigt!
Detta är den andra boken med den finurliga ankan AnneAnka som bara inte kan låta bli att förmedla sina filosofiska tankegångar.
Citaten i boken kännetecknas av humor och en insiktsfullhet om det enkla, men krångliga, i att vara människa.
Livsviktigheter - En liten bok om stora saker
Livsviktigheter - En liten bok om stora saker
En lättsam "självhjälpsbok" som vägleder en till en bättre självbild. Boken är anpassad till yngre (ålder tio och uppåt) men lämpar sig för alla som är intresserade av enkla knep till självkännedom. Små övningar, roliga tänkvärda bilder gör boken lättillgänglig.
Artur är bäst!
Artur är bäst!
Myrsloken Artur visar på oförskämt bra självförtroende. Är det okej? En barnbok med CD skiva. Sagan finns inläst och sånger gör boken komplett!
Artur är superhjälte!
Artur är superhjälte!
Myrsloken Artur vill gärna bli superhjälte. Men hur ska man kunna bli det då ingen är i någon större nöd? En barnbok med CD skiva. Sagan finns inläst och sånger gör boken komplett!
Artur läser Musen Macaron och lagom
Artur läser Musen Macaron och lagom
När är det lagom? Och är det något bra? Detta är frågor som Artur och Arturs mamma stöter på då de läser boken om musen Macaron. Boken lockar till aktivt läsande då man får reflektera själv och leta filurer som gömmer sig i boken.


Site Builder drivs av  Vistaprint